Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

"Η ομορφιά του να σκοτώνεις" , Συγγραφέας : Αθανάσιος Γιαννόπουλος και Φίλοι

Πολιτική και κοινωνική ματαιοδοξία

Διαβάζουμε , στο ρεπορτάζ του lamiareport : 

"Παρά τον άστατο καιρό με το ψιλόβροχο και την ομίχλη, οι φίλοι του Θανάση Γιαννόπουλου βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής στο όμορφο χωριό της δυτικής Φθιώτιδας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτα του 2017.
Ο Όμιλος Φίλων Αθανασίου Γιαννόπουλου – «Κοινωνική Παρέμβαση & Δράση» και οι Κυνηγετικοί Σύλλογοι Φθιώτιδας, αντάμωσαν για 19η συνεχόμενη φορά στο όμορφο χωριό της Δυτικής Φθιώτιδας.

«Η κυνηγετική Κυριακή ήταν μια ιδέα που ξεκίνησε εδώ και δεκαεννέα  χρόνια. Σκέφθηκα ότι στο ωραίο χωριό μου όπως και η επωνυμία το μαρτυρεί ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟ είναι κατάλληλο να κάνουμε ένα αντάμωμα όλοι οι κυνηγοί της Φθιώτιδας και όλοι όσοι αγαπούν τη φύση και την ομορφιά. Με τους κυνηγετικούς συλλόγους του νομού μας κόβουμε την καθιερωμένη πίτα μας. Η γιορτή αυτή γίνεται την τελευταία Κυριακή του Φεβρουαρίου και μας δίνετε η ευκαιρία να συζητήσουμε για την χρονιά που πέρασε και να οραματιστούμε το μέλλον....» είπε μεταξύ άλλων ο Θανάσης Γιαννόπουλος."

Τελικά, μάλλον αυτή είναι η "Ελλάδα που αντιστέκεται".

Ένας "Όμιλος Φίλων", με το όνομα : Όμιλος Φίλων Αθανασίου Γιαννόπουλου – «Κοινωνική Παρέμβαση & Δράση». Άραγε , με ποια δράση ;
Αντιπεριφερειάρχες , δήμαρχοι , δημοτικοί σύμβουλοι , οι οποίοι δεν χάνουν ευκαιρία για φωτογράφιση , αρκεί να υπάρχει κοινό να παρακολουθεί.
Κυνηγετικοί Σύλλογοι , για να δώσουν την απαραίτητη αίγλη στο "χαρούμενο event".
Και όλοι αυτοί οι άνθρωποι , "αγαπούν την ομορφιά και τη φύση" όπως λένε αλλά , "οραματίζονται και το μέλλον", το οποίο, μάλλον θα έχει περισσότερα θηράματα , μεγαλύτερη διάρκεια κυνηγιού, περισσότερο αίμα.
Δείτε το ρεπορτάζ.
Αξίζει τον κόπο να δείτε , ποιοι "αγαπούν τη φύση και την ομορφιά".












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου