Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Τελικά, ορκίστηκε ο κ. Σαγιάς στο "Πανάγαθο Άρχοντα και στη συμπαντική συνειδητότητα ;

Όλως τυχαίως, πέσαμε σε μια παλιά ανακοίνωση, από συγκέντρωση του Αρτέμη Σώρρα, στη Θεσσαλονίκη, στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, εν έτει 2014 και για την ακρίβεια 9 Φεβρουαρίου.
Πλήθος κόσμου, παρακολουθεί τον Αρτέμη Σώρρα, να αναλύει τον τρόπο με τον οποίο θα σώσει την Ελλάδα και την Κύπρο, από τα νύχια του παγκόσμιου κατεστημένου, με τα δισεκατομμύρια, που έχει στην άκρη , για κάθε ανάγκη.
Μέσα στο πλήθος, γνωστός Λαμιώτης αυτοδιοικητικός, πρώην αντιδήμαρχος και νυν επικεφαλής συνδυασμού στον δήμο Λαμιέων , με την επωνυμία  "Πορτοκαλί Σύγχρονη Πόλη",  ο Γιώργος Σαγιάς !
Πολλά τα ερωτήματα βέβαια , για τη συμμετοχή σε μια τέτοια συγκέντρωση, από τη στιγμή , που για τέσσερα χρόνια ήδη, είχαν φανεί οι προθέσεις του Σώρρα αλλά δυο ερωτήματα , μένουν αναπάντητα ακόμη, μετά από τρία χρόνια.
Το ένα έχει να κάνει με τους "πολίτες" που έφεραν στο δημοτικό συμβούλιο επιστολή - πρόταση συνεργασίας με τον Σώρρα , για την ανάπτυξη της οικονομίας του δήμου , με τα δισεκατομμύρια του Σώρρα.
Η περίοδος που γίνονται οι επαφές του κ. Σαγια με τον Σώρρα  και η πρόταση συνεργασίας με τον δήμο , είναι η ίδια ακριβώς και γεννάται η απορία, εύλογα.
Υπήρχε κάποια σχέση του κ. Σαγιά η πρόκειται για απλή σύμπτωση ;
Και δεύτερον, είναι γνωστό , ότι, στο περιθώριο των συγκεντρώσεων του Σώρρα, ακολουθούσε τελετή , κατά την οποία, ορκίζονταν τα νέα μέλη .
Ορκίστηκε άραγε ο κ. Σαγιάς , στον "Πανάγαθο Άρχοντα του Φωτός" και στην συμπαντική συνειδητότητα ;

Απορίες, απόρροια μιας μυστικοπάθειας με την οποία πραγματοποιήθηκε η συμμετοχή στη συγκεκριμένη συγκέντρωση, με δεδομένη την τακτική κοινοποίηση παρόμοιων εμφανίσεων σε άλλες περιπτώσεις.
Είναι και οι επιπτώσεις από μια ενδεχόμενη ( τέτοια ) ορκωμοσία, που μας ανησυχούν γιατί έχουν και "οικολογικό" αντίκρυσμα, μιας και σε περίπτωση καταπάτησης, προβλέπεται να "διαλυθεί ο κυτταρικός ιστός, εξ ων συνετέθη", κάτι  το οποίο δεν θα θέλαμε για κανένα έμβιο ον.




Πηγή :http://corfiatiko.blogspot.gr/2014/02/ei-end-i.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου